Jednym słowem, cepelia...
Zostaję wróżbitą.
Zwiń
X
-
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
-
-
Mnie przeraża fakt, że mam przesiadkę w czasie podróży do pracy na dworcu centralnym. Jestem ciekaw co tam się będzie działo w czasie Euro. A może strach ma tylko wielkie oczy.
Co do samego Euro, to fajnie, że jest w PL. Może uchyli to drzwi do innych ważnych dużych imprez nie tylko sportowym.
Zarazem popieram wszystkich, którzy chcą w tym dniu protestować.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Ficu jest :wink:
Moim zdaniem ta kasa powinna popłynąć do siatkarzy, siatkarek lub na Orliki. Inna sprawa, że Polska nie powinna kandydować o przyznanie Euro2012. Nawet sam obecny premier przyznał, że Euro otrzymał w spadku i średnio nas na nie stać.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Euro to my dostaliśmy dzięki ukraińskim oligarchą.
Zamieszczone przez str33tZnając życie to na Euro ceny wzrosną (restauracje, taksówki, piwo etc.),
Więc poczujemy Euro pełna gębą, a raczej suchym i pustym pyskiem. :twisted:
Właśnie obejrzałem sobie oficjalny hymn UEFA Euro:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fvYKRfenjkw[/youtube]
Pomijając, że jest taki sobie, to teledysk jest beznadziejny. Jakieś ciepłe kraje, grający murzynek na początku. A gdzie polskie morze, ukraiński Krym!
Moim zdaniem w ogóle to nie przemyślane.W Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
-
Boże, jestem chyba jedyną osobą w tym kraju malkontentów, która cieszy się z tego, że u nas będą mistrzostwa i podoba mi się piosenka oraz teledysk wybrana przez UEFA. Czy Wam naprawdę trzeba palcem pokazywać jak się zmienia nasz kraj dzięki Euro? Krytykujecie ciągle, a byliście ostatnio w Warszawie? Ja byłem na majówce i byłem w szoku jak bardzo to miasto rozwinęło się od mojej ostatniej wizyty. Stadion Narodowy jest piękny i pięknie go widać ze Starówki, która pewnie będzie tętniła życiem podczas przyjazdu kibiców. Każdy warszawski dworzec, który odwiedziłem (Wschodni, Centralny, Stadion) był pięknie wyremontowany i utrzymany w czystości. Po Warszawie jeździłem nowymi autobusami i tramwajami wyposażonymi w klimatyzację i cudowny system informacji pasażerskiej. Nie było miejsca poza budową II linii metra, które by powodowało we mnie obrzydzenie jak jeszcze 2-3 lata temu cała Warszawa. Może i nie zdążyli z autostradami, ale na pewno jest ich więcej niż było. Drogi też są remontowane specjalnie z powodu mistrzostw i wierzcie mi, że gdyby nie one to w tym kraju nic by się nie ruszyło. Czym mamy się skompromitować? Chyba tym, że sami chcemy zablokować drogi na Euro i utrudnić przyjezdnym życie przez nasz durny rząd. Ja nie widzę powodu do wstydu tym bardziej, że wszystko przez Euro jest odpicowane. I nie obchodzi mnie, że po Euro znowu będzie zastój (no może obchodzi, ale na razie żyję tym co się dzieje), bo przyjezdny kibic naprawdę zobaczy nowoczesny tabor kolejowy, który został pomalowany specjalnie w barwy drużyn uczestniczących podczas mistrzostw, nowoczesny tabor komunikacji miejskiej oraz nowoczesne dworce, drogi, przystanki i wiele innych rzeczy. Więc skończcie narzekać, bo jest miliard razy lepiej niż byłoby bez Euro w naszym kraju.
Każda firma od PKP do MZA Warszawa chce wypaść jak najlepiej i wierzcie mi, że każdy przewoźnik publiczny wystawi swój najlepszy tabor z jak najlepszej strony. A pociągi będą jeździły po nowym torowisku, bo nawet nie zdajecie sobie sprawy ile szlaków zostało wyremontowanych z normą europejską AGC i AGTC.
Jedyną firmą, która może zawstydzić Euro w mojej opinii to PKP Przewozy Regionalne, która jest jedyną spółką PKP z milionowymi długami. PKP InterCity, PKP Cargo, Koleje Mazowieckie, SKM, PKP LHS to firmy przynoszące czyste i duże zyski. I każda z tych firm ciągle inwestuje w swój tabor modernizując go, odpowiednio czyszcząc czy kupując nowe lokomotywy. Tyle ile teraz jeździ zmodernizowanych do nowoczesnych standardów lokomotyw nie jeździło nigdy. A jeżeli dalej macie wątpliwości to mogę pokazać jakie maszyny złapałem w ciągu 3 godzin fotografowania na dworcu wschodnim w Warszawie. Z moich obserwacji jechał tylko jeden stary i niezmodernizowany pociąg.
A co najważniejsze - nawet nie zdajecie sobie sprawy ile pieniędzy wydadzą u nas przyjezdni.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MickulCzy Wam naprawdę trzeba palcem pokazywać jak się zmienia nasz kraj dzięki Euro?
Zamieszczone przez MickulCzym mamy się skompromitować? Chyba tym, że sami chcemy zablokować drogi na Euro i utrudnić przyjezdnym życie przez nasz durny rząd.
Zamieszczone przez Mickulbo przyjezdny kibic naprawdę zobaczy nowoczesny tabor kolejowy, który został pomalowany specjalnie w barwy drużyn uczestniczących podczas mistrzostw, nowoczesny tabor komunikacji miejskiej oraz nowoczesne dworce, drogi, przystanki i wiele innych rzeczy.
Zamieszczone przez MickulA co najważniejsze - nawet nie zdajecie sobie sprawy ile pieniędzy wydadzą u nas przyjezdni.
Euro, nie jest imprezą ani polską, ani ukraińską, to jest impreza UEFA, a my im tylko pozwalamy ją z organizować na terenach naszego kraju i de facto większość kasy oni zgarną.
Mam nadzieje, że wypadnie pomyślnie i oby spokojnie! Bo to daje szansę na organizację innych imprez w przyszłości.
Ale oprawę muzyczną naprawdę moglibyśmy mieć lepszą!W Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyPomijając, że jest taki sobie, to teledysk jest beznadziejny.
Ta piosenka to kolejny gwóźdź (tym razem wbijany przez uefe) do trumny.
Tekst jest beznadziejny
Jak coś tu macie po polsku:
O o o o o
O o o o o
Ta-a-a-a-k
Ta-a-a-a-k
Zawsze Lato
x2
Ruszam w górę
Ruszam w dół
Ludzie podgłaśniają muzykę
Chcemy imprezować na słońcu
Złap uczucie, zabawmy się!
Ruszam w górę
Ruszam w dół
Pozwól miłości błyszczeć
Chcesz być moim numerem jeden
Sprawiasz, że moje serce bije jak bęben
Jak bęben, bęben, bęben
Ruszam w górę
Ruszam w dół
Sprawiasz, że skaczę, skaczę, skaczę
Pozwól miłości błyszczeć
Jak bęben, bęben, bęben
Chcesz być moim numerem jeden
Jak bęben, bęben, bęben
Ref x4
Jak bęben, bęben, bęben
Ruszam w górę
Ruszam w dół
Sprawiasz, że skaczę, skaczę, skaczę
Pozwól miłości błyszczeć
Jak bęben, bęben, bęben
Chcesz byc moim numerem jeden
Jak bęben, bęben, bęben
ref x4
A dodatkowo już nie jedna osoba zwróciła mi uwagę iż słowa "bęben" - "drum" oraz "skaczę" - "jump" są tak śpiewane przez Oceane że brzmią jak "drunk" czyli "pijak, pijany, upity"O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Kiedy Malzonka powiedziala mi co zostalo wybrane na polski "hymn" Euro 2012 i tego posluchalem to oniemialem... "co to k...wa jest?!?!?!" pomyslalem... ale po sekundzie naszla mnie refleksja..., ze ta nieszczesna pioseneczka idealnie pasuje do narodowej reprezentacji... do polskiego stylu gry, polskiej organizacji... no w sam raz. Jest beznadziejna, jak polska druzyna. :twisted:
ps. a ta z kolei pioseneczka oficjalna UEFA Euro 2012 - to tez nie lepsza - co maja Afrykanie wspolnego z Euro2012???? W sumie odpowiedz jest prosta - widac dalej na Zachodzie jestesmy postrzegani dosc egzotycznie mowiac delikatnie, a mowiac niedelikatnie - wschodni Europejczycy... czyli tacy Murzyni Europy...
ale moze jestem przewrazliwiony... choc patrzac stan przygotowan po 5 latach do Euro w moim 3miescie... to sie zastanawiam - jak mozna bylo przez tak dlugi okres czasu tak malo zrobic????? Wiecie, ze tutaj wciaz nie jest gotowa trasa z lotniska do centrum? PRzeciez k...wa II wojna swiatowa trwala tez 5 lat... to mnostwo czasu...
Eh....
Koko.
Koko, alleluja i do przodu! - nowe polskie haslo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108W sumie odpowiedz jest prosta - widac dalej na Zachodzie jestesmy postrzegani dosc egzotycznie mowiac delikatnie, a mowiac niedelikatnie - wschodni Europejczycy... czyli tacy Murzyni Europy...
ale moze jestem przewrazliwiony...
A obecne pokolenie polaków pracujące u nich,zachłyśnięte innym życiem w 100% ich w tym uświadamia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokZamieszczone przez marlej108W sumie odpowiedz jest prosta - widac dalej na Zachodzie jestesmy postrzegani dosc egzotycznie mowiac delikatnie, a mowiac niedelikatnie - wschodni Europejczycy... czyli tacy Murzyni Europy...
ale moze jestem przewrazliwiony...
A obecne pokolenie polaków pracujące u nich,zachłyśnięte innym życiem w 100% ich w tym uświadamia.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
każdy jak wypije jakieś piwko to będzie to śpiewał :szeroki_usmiech , poza tym koledzy zobaczcie, że ten hymn wybrała cała Polska, według mnie Rodowicz czy pozostali byli zapewni siebie, heheheh mi sie podoba :wink:
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
Komentarz